Sürtünerek ilişki bakire bayanların tercih ettiği bir ilişkidir.Özellikle öğrenci ve genç yaşta çiftler bu yolla cinselliği yaşamaktadırlar.
Sürtünerek ilişkide, tam bir cinsel temas olmayıp vajinaya da boşalma olmamaktadır.
Kimi çiftler çıplak kimileri de üstlerinde giysi veya çamaşır varken bu tür cinsel yakınlaşma kurmaktadırlar.
Sürtünerek ilişki yaşayan bayanların hemen hepsi bakire ve genç yaşta olduğu için olası bir hamilelik ihtimalinden de son derece korkmaktadırlar.Bu tür bir ilişki sonrası kafalarından hamilelik korkusunu atmakta zorluk çekmektedirler.
Sürtünerek ilişki ile hamile kalma riski yok denecek kadar azdır.
Sürtünerek ilişki sırasında vajinaya erkeğin cinsel organı girmemekte ve boşalma da vajina dışına olmaktadır.
Çok nadir olarak meninin vajina ağzından içeri girme ihtimali vardır.
Ancak bu ilişkilerde kazara da olsa bazı durumlarda penis vajina içine girmekte ve hatta kızlık zarının yırtılmasına sebep olmaktadır.Bu istenmeyen durum sırasında erkeğin boşalması da gerçekleşirse ister istemez hamilelik riski de olmaktadır.
Vajinaya meni bulaşma durumu veya benzeri şüpheli bir durum ve beraberinde de en az 1 hafta beklenen adet tarihinde gecikme var ise, tedbiren de olsa gebelik testi yapılması yararlı olacaktır.
Biz sevgilimle seviştik ama kıyafetlerimiz giyiliydi. Sadece dayama işi oldu giriş olmadı. Birde ben erkek olarak üzerime boşaldım iç çamaşırıma bir sorun var mı?
Çiftlerde cinsel beraberlik sırasında çamaşır ve çeşitli giysi varken kurulan ilişkilerde, vajinaya meni bulaşı mümkün değildir.Bu nedenle hamilelik ihtimali neredeyse imkansızdır.
Ancak vajinaya sperm bulaşı söz konusu ile hamilelik olasılığı akla gelebilir.
Bu da zaten çok düşük bir ihtimaldir.Bu durumda adette gecikme olursa idrarda gebelik testi tedbiren de olsa yapılabilir.
Konuya dair aşağıdaki yazılarımızdan da bilgi alabilirsiniz.
Giysiler varken ilişkide hamile kalınır mı?
Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?
Merhaba,nBugün reglimin son günü gibiydi. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık. O da bende giyiniktik. Üzerime boşalmadı ama ben yine de korkuyorum regl zamanındayken hamile kalma riski var mı? Yada kıyafetler varken yani 4 kat varken kızlık zarına bir zarar gelir mi?
Hamileliğin nasıl oluştuğu konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.
Cinsel konularda bilgi sahibi olmadan ve çoğunlukla da erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan Tahlil.com'a buna benzer yüzlerce soru geliyor.Bu soruların çoğu da cinsel bilgisizlikten kaynaklanan sorular.
Muhtemelen yaşınız da küçük.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.
Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.
Merhaba, sürünme ile ilişki yaşadık fakat vajen etrafina hiçbir şekilde zevk suyu teması ya da boşalma olmadı. Sadece ovulasyona 1 gün kaldığında böyle bir şey yaşandığı için endişeleniyorum ve kuruntu yaptığımı düşünüyorum. İhtimal var mıdır ?
Sürtünme ve benzeri ilişkilerde hamile kalmak neredeyse imkansızdır.
Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta vardır.
Bu konuda genç çiftleri uyarmalıyız.
Orgazm sonrası erkeğin menisinde bulunan sperm hücreleri vajina ile temas etmemeli ve vajinaya girmemelidir.
Vajinaya temas şüphesi var ise, adet gecikmesi olup olmadığına bakılmalıdır.
Böyle bir durum var ise, her ne kadar gebelik olasılığı çok düşük olsa da, içinizin rahatlaması için gebelik testi yapılabilir.
Konuya dair Tahlil.com doktorlarının yazılarını ve sorulmuş benzer sorular ile uzmanlarımızca verilmiş cevapları okumanızı öneriyoruz.
Merhaba Sat 8 temmuz 16 temmuzda boşalma ve birleşme olmadan sürtünme ile ilişkim oldu 2 hafta sonra mide bulantıları göğüste koyulaşma kabartılar ve halkada büyüme başladı 19 ağustosta çok az süren son günlerde lekelenme tarzında adet oldum ilişkiden 49-56-60-75. Günlerde beta hcg 0.1 çıktı 68.günde usg bakıldı temiz çıktı fakat benim belirtilerim devam ediyor test ve usg tekrar etmeli miyim?
Gebelik testi negatif çıktığı halde hala hamile olabileceklerine inanan bir çok Tahlil.com okuru var.Adet kanaması gördükleri halde, hala hamilelik yönünden test yaptırıp, test negatif çıksa bile hamilelik korkusundan kurtulamıyorlar.
Merhaba. Ben 18 ağustosta erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadım. Bende iç çamaşırı onda da şort vardı. Adet tarihimde adetimi oldum 1 hafta önce bitti. 7 gün sürdü her zamanki gibi ve kanama yine fazla oldu. Bu adet midir? Hamile olma ihtimalim var mı?
Cinsel beraberlik sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını belirtir.
Ancak adet sonrası tekrar bir korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir gebelik olasılığı bulunmaktadır.
Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki yazımızı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.Bu konuda kafa karışıklığınız var ise size yardımcı olacağını umuyoruz.
Adet gören biri aynı zamanda hamile olabilir mi?
Sevgilimle 2 gün önce sürtünerek ilişkiye girdik. Bende boxer, onda kumaş pantolon, iç çamaşırı ve ped vardı. Bi süre sonra ben boxere boşaldım. Ama onun iç çamaşırına kadar ıslandı. Vajina bölgesi ıslak değildi. Karnında ıslaklık vardı.Bu şekilde hamile kalır mı?
Çiftlerde cinsel beraberlik sırasında çamaşır ve çeşitli giysi varken kurulan ilişkilerde, vajinaya meni bulaşı mümkün değildir.Bu nedenle hamilelik ihtimali neredeyse imkansızdır.
Ancak vajinaya sperm bulaşı söz konusu ile hamilelik olasılığı akla gelebilir.
Bu da zaten çok düşük bir ihtimaldir.Bu durumda adette gecikme olursa idrarda gebelik testi tedbiren de olsa yapılabilir.
Konuya dair aşağıdaki yazılarımızdan da bilgi alabilirsiniz.
Giysiler varken ilişkide hamile kalınır mı?
Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?
Sat 8 temmuz 16 sında sürtünmeyle ilişki oldu boşalma Yok adetim 1 hafta geç geldi Yani 19 ağustosta önce lekenme sonrasın 1 gün yoğun süren kanama diğer günler az az geldi kısa sürdü Yani belirtilerim çok fazla 3 Eylül de Yani ilişkiden 50 gün sonra kan testi 2 den küçük çıktı sizce tekrar etmeli miyim kesin sonuç mudur yapılan yere göre değişiklik ve yanlışlık olabilir mi başka bi yerde yapmam da fayda var mı ?
Gebelik testi yapılmış.Sonuç da negatif çıkmış.
O halde gebelik olmadığını söyleyebiliriz.
5 6 gundur adet sancim vardi karin agrim falan.agrilarin 1 hafta onceden basladigini biliyorum gecikmeli gelmezse bugun olmam gerekiyordu ama hicbir sekilde adet sancisi belirtisi yok bende agri kesici kullanmadim bugun bir anda adet sancilarim.kesildi.sebebi ne olabilir?
nisamlimla tam bir ilişki olmadan sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Vajinaya sperm geldiğini düşünmüyorum. Adet görmem lazımdı dün ama bugun kahverengi bir akıntım geldi. Kasiklarimda da bir ağrı var. Bunun sebebi ne olabilir?
Sürtünme yoluyla cinsel beraberlik özellikle evlilik öncesi genç çiftler tarafından çok sık başvurulan bir yöntemidir.Bakire kızlar bakireliklerine zarar gelmesin diye bu ilişkiyi sıklıkla tercih etmektedir.
Tahlil.com'da bu konuda binlerce soru yanıtladık.Elimizden geldiğince de sizin gibi genç okurlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz .
Sürtünerek boşalma sonrası, sperm hücrelerinin vajina içine girmesi halinde bir hamilelik olasılığı bulunmaktadır.Bu da çok yüksek bir olasılık değildir.
Fakat bu konuda bir endişeniz var ise ve beklenen adet tarihinde de en az 1 haftalık bir gecikme olursa gebelik testi yapılması kafanızı rahatlatacaktır.
Konuya dair yazdığımız yazı, verdiğimiz cevaplar ve bu konuda Tahlil.com doktorlarının uyarı ve önerilerini okumak için tıklayınız....
12 Martta tensel sürtünme yoluyla ilişkiye girdim(iç çamaşırsız)boşalma olmadı adetimin 27 Martta gelmesi gerekiyordu fakat hala regl olmadım gecikmeden 2-3 ve 4 hafta sonra 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı bugün doktora gittim ultrasonda yumurtalığıma bakıp sorun olmadığını sadece reglin düzene oturması için hap tedavisine başlayacağını söyledi buna rağmen kanda gebelik testi yapmalı mıyım?