Küçük pen*ste Uygun Pozisyon Nedir?

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2022/12/08 09:33 •

pen*s boyunun küçük olması; bir çok erkeğin ortak derdidir. Oysa ki; uygun pozisyon bulunduğunda; pen*s boyunun hiçbir önemi kalmaz.Cinsel ilişkide küçük pen*s olduğunda uygulanabilecek pozisyonlar hakkında sizleri bilgilendirelim.

Küçük pen*ste Uygun Pozisyon Nedir?

Cinsellik, hem kadına hem de erkeğe haz vermesi beklenen bir birlikteliktir. Cinsel birlikteliğin faydaları ve tercih edilme sebebi ancak bu doğrultuda gerçekleşebilir. Cinsel birliktelikte haz noktası; hissetme ile doğru orantılıdır. Kadın erkek pen*sini ne kadar net hisseder ve erkek vajinada girişi ne kadar hissederse, o kadar tatmin edici bir cinsellik ortaya çıkar. 

pen*s boyunun küçük olması; bir çok erkeğin ortak derdidir. Partneri cinsel olarak tatmin edememe korkusu, ciddi bir psikolojik baskı meydana getirir. Hatta bu korkuyu dile getiremediği için cinselliği reddeden fazlaca erkek vardır. 

Oysa ki; uygun pozisyon bulunduğunda; pen*s boyunun hiçbir önemi kalmaz. Küçük pen*ste en uygun pozisyon, ingilizlerin köpekleme olarak tanımladıkları pozisyondur. Bayan öne doğru kollarından destek alarak durur ve erkek, arkadan vajinaya giriş yapar.

Cinsel Birliktelikte Beklenti Ne Olmalıdır?

Cinsel birlikteliklerde insanlar fonksiyona değil işleyişe bakmalıdır. Yani bir erkeğin pen*s boyu (hastalık boyutunda olmadığı sürece) cinsellik için bir sorun değildir. Çünkü hiç cinsellik yaşamayan bir kadında vajina kasları sert ve kapalıdır. ve ancak pen*s boyu ve çapı kadar bir açılma yapar. Bu sebeple pen*s her ne kadarsa zaten ona göre bir vajina açıklığı meydana gelecektir ki bu da hem erkek hem kadın için tatmin edici olacaktır. Ancak burada en önemli unsur tek bir partnerle yaşanan cinsel birliktelik yani düzenli bir evlilik cinselliğidir. 

Ayrıca insanlar böyle çekinceleri bir tarafa bırakarak problemleri partneri ile tartışmalıdır. Bu sayede korkuların ne kadar yersiz olduğunu anlayacak ve cinsellikten haz almaya odaklanacaktır. Bu durum her iki partnerin de kendi sorunları açısından böyle olmalıdır. Yani bedeninizi açtığınız insan, içinizi de açabileceğiniz insan olmalıdır. Ancak bu şekilde mutlu evlilikler ve cinsellik ortaya çıkabilir. 


 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?