Lezbiyenlik Hakkında Merak Edilenler

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2017/06/23 00:43 •
Lezbiyenlik bir kadının kendi cinsinekarşı duyduğu duygusal ve cinsel çekimdir
Lezbiyenlik Hakkında Merak Edilenler

Lezbiyenlik bir kadının kendi cinsinekarşı duyduğu duygusal ve cinsel çekimdir. Lezbiyen olan insanlar bir erkeğe karşı duygusalyada cinsel bir his beslemez.

Lezbiyenliğin başlangıcında kadınlar erkeklere karşı cinsi bir şeyhissetmemeye başlarlar ve kadınlara yakın olmaktan, dokunmaktan keyif almaya başlarlar.

İlk farkettiklerinde toplum tarafından da kötü karşılandığı için; psikolojik olarakkendilerini rahatsız hissederler. Çoğu kez psikologlara başvursalar da; bir çözüm alamazlar.

Zamanla kendi hayatlarını yaşamaya karar verecek olgunluğa gelincelezbiyenliği sorunsuz bir şekilde yaşamaya başlarlar.

Erkek gibi görünen lezbiyenler olduğugibi, kadınlığını ön plana çıkaran lezbiyenlerde mevcuttur. Bazı ilişkilerde roldağılımından dolayı bir taraf erkek gibiyken partneri kadınlığını ön plana çıkarır.

Cinsel yaşamlarınabaktığımızda tıpkı heteroilişkiüel ilişkilerde olduğu gibi; fantezi unsuru olan, aşk unsuru olanrenkli bir cinsel yaşamları vardır.

Genelde eşcinsellerin gitmekte olduğu cafe tarzı mekanlardatanışıp arkadaş olurlar.İnternet ortamında da tanışanlar olmasına karşın çok tercih edilmeyen biryöntemdir.

Bu psikolojik veya biyolojik bir hastalık değil, bir cinselyönelimdir. Sapıklık veya hastalık gibi algılanmaması gerekir.

 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?