Vajinada Gaz Birikmesi

Yayın Tarihi : 2017/08/25 10:38 • Güncelleme Tarihi : 2023/09/08 10:16 •

Cinsel ilişkiye bakış açısından tutun gerçekleşme aşamasına kadar; gerçekleşme şeklinden tutun, gerçekleştikten sonrasına kadar kadın ve erkek açısından çok farklı yönleri olan bir durumdur cinsellik.

Vajinada Gaz Birikmesi

Cinsel ilişki esnasında; erkek sadece aldığı zevkle ilgilenirken kadın; acaba bir kusurum olur mu? Düşüncesine dalmaktan zevk alamaz.

Bazı ilişkilerde; kadın vajinasından sesler gelebilir ve bu durum kadını rahatsız edebilir.
Bu sesler gaz çıkarma sesine benzer.
Bu kesinlikle bir hastalık değildir.
pen*sin vajinada cinsel ilişki sırasında gelgitleri esnasında, vajina içinde hava birikir.
Yoğun ve uzun cinsel ilişkilerde daha sık görülür.
Bu hava sıkıştıkça, sesle birlikte, dışarı çıkar. Bu durum kadınları rahatsız etse de, erkeklerin çok da umurunda değildir.

Vajina Yapısı Nasıldır?

Vajina; kadınlarda cinsellik ve üremeden sorumlu organdır. Üretra da bu alana çok yakın şekilde konumlanmıştır. Vajina, içi boşluk, geniş ve rahime doğru uzanan şekildedir. Dolalısıyla bu boşluk alanda pen*sin gel git yapması, dışarıdan havanın içeri girmesine sebep olur. Burada sıkışan hava da dışarı çıkabilmek için yeniden bir boşluk olmasını gözler ve hemen bulduğu ilk boşlukta çıkar. Zaten eğer boşalmazsa kadın kasık ağrısı ve ciddi basınç hisseder. Dolayısıyla bu son derece sağlıklı bir durumdur. Ayrıca bu hava sıkışması herhangi bir koku da ortaya çıkarmaz yani bu durumdan çekinmeniz sadece cinsellikten alacağınız hazzı azaltacaktır dolayısıyla bunu düşünmeden yolunuza devam etmelisiniz.

Cinsel İlişkide Kadın ve Erkek Farkı

Cinsel ilişkiye bakış açısından tutun gerçekleşme aşamasına kadar; gerçekleşme şeklinden tutun, gerçekleştikten sonrasına kadar kadın ve erkek açısından çok farklı yönleri olan bir durumdur cinsellik. Örneğin cinsellik erkek için ilişkinin en yüksek haz noktası olduğundan ilişki bitiminde erkek tüm enerjisini bitirmiş ve sadece uzanmak isterken; kadın ilgi ve sevgi halinin devam etmesini ister.

İlişki esnasında olan fark ise, kadın; her detayın, her olgunun farkında olarak ilişkiye devam eder. Dolayısıyla kafasına farklı düşünceler gelebilir, fiziken erkeğe rahatsızlık verdiğini düşünebilir, koku ses gibi unsurlardan fazlasıyla etkilenebilir ve etkilediğini düşünebilir. Erkekler ise; sadece partnerin ve cinselliğin farkındadır. Yani haricide hiç bir şeyle ilgilenmez ve sadece hedefi olan boşalmayı yaşamak için uğraşır.

Ancak gergin bir kadın kendini yeterince ilişkiye veremez ve bu da alacağı hazzı azaltır. Dolayısıyla kadınlar biraz daha rahatlamalı ve kendilerini ilişkinin akışına bırakmalıdır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?