Beta Hcg değerim 121 iken 311 oldu doktor iyi dedi…

12.01.2018 10:13
Beta Hcg değerim 121 iken 311 oldu doktor iyi dedi ama kesem görünmedi ilerleyen zamanlarda kesem görülebilir mi vajinal ultrasonda yaptırmak istemiyorum

Tahlil.Com Cevabı:

Cevap hazırlanıyor...

A
SORU SOR

DİĞER SORULAR

Rahimde bazen şiddetli ağrı hissediyorum ve buna bağlı reglim ağrılı oluyor kist olma ihtimali yada başka bir rahatsızlığa karşı doktorunun isteyeceği testler nelerdir bunların içinde bhgc var mı?

11/07/2018
Rahimde bazen şiddetli ağrı hissediyorum ve buna bağlı reglim ağrılı oluyor kist olma ihtimali yada başka bir rahatsızlığa karşı doktorunun isteyeceği testler nelerdir bunların içinde bhgc var mı?
Cevap:
DEVAMINI GÖR
İlk beta hcg değerim 81.01 çıktı iki gün sonra ise 121.03 çıktı acaba hamile miyim?Hamileysem bu kadar artış olması bir sıkıntı olduğunu gösterir mi lütfen yardımcı olun..

11/07/2018
İlk beta hcg değerim 81.01 çıktı iki gün sonra ise 121.03 çıktı acaba hamile miyim?Hamileysem bu kadar artış olması bir sıkıntı olduğunu gösterir mi lütfen yardımcı olun..
Cevap:
DEVAMINI GÖR
Bcgh değerim 1.20 nın altında çıktı.bu ne demek. Önceden 0.1 in altında çıkardı.Bu arada 4 yıllık evliyim hiç çocuğum yok

11/07/2018
Bcgh değerim 1.20 nın altında çıktı.bu ne demek. Önceden 0.1 in altında çıkardı.Bu arada 4 yıllık evliyim hiç çocuğum yok
Cevap:
DEVAMINI GÖR
Hocam merhaba, Tahlillerimde; TSH -6,32 serbest T3 -5,8 serbest T4 -1,21 Anti-TPO - 8 Anti Tg -110,8 çıktı. Guatr teşhisi konuldu. Birde rapor da Troid sol lob inferiorda uzun aksı 8mm olan bir adet lenf…

09/07/2018
Hocam merhaba, Tahlillerimde; TSH -6,32 serbest T3 -5,8 serbest T4 -1,21 Anti-TPO - 8 Anti Tg -110,8 çıktı. Guatr teşhisi konuldu. Birde rapor da Troid sol lob inferiorda uzun aksı 8mm olan bir adet lenf…
Cevap:
DEVAMINI GÖR
Bilirubin: -neg keton : -neg eritrosit : +/-5 ++50 uribilinojen : normal dansite : 1015 glukoz : +/- 100 - neg protein : - neg ph : 7.5 lökosit : - neg ++75 nitrit : - neg idrar tahlil sonuucum bu şekilde…

09/07/2018
Bilirubin: -neg keton : -neg eritrosit : +/-5 ++50 uribilinojen : normal dansite : 1015 glukoz : +/- 100 - neg protein : - neg ph : 7.5 lökosit : - neg ++75 nitrit : - neg idrar tahlil sonuucum bu şekilde…
Cevap:
DEVAMINI GÖR
aşındayım yaklaşık 1 aydır çok sık idrara çıkıyorum ama idrarımı yaparken herhangi ağrı sızı yanma hissetmiyorum bugün kasıklarımda aniden ağrı oluştu acilde yapılan tahlilde eritrosit 2.46 lökosit 1.11…

09/07/2018
aşındayım yaklaşık 1 aydır çok sık idrara çıkıyorum ama idrarımı yaparken herhangi ağrı sızı yanma hissetmiyorum bugün kasıklarımda aniden ağrı oluştu acilde yapılan tahlilde eritrosit 2.46 lökosit 1.11…
Cevap: alamadım sizce tahlil sonuçlarında bi problem var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
DEVAMINI GÖR
İdrar tahlilimde bol eritrosit görüldü ne anlama gelir?

09/07/2018
İdrar tahlilimde bol eritrosit görüldü ne anlama gelir?
Cevap:
DEVAMINI GÖR
İyi günler. ben 55 yaşında bir kadınım. yaptırdığım kan tahlilinde hiv+ olduğumu söylediler ve western blot yöntemi için yönlendireceklerini belirttiler. Eşim ve ben, bir başkası ile cinsel ilişkiye girmememize…

09/07/2018
İyi günler. ben 55 yaşında bir kadınım. yaptırdığım kan tahlilinde hiv+ olduğumu söylediler ve western blot yöntemi için yönlendireceklerini belirttiler. Eşim ve ben, bir başkası ile cinsel ilişkiye girmememize…
Cevap:
DEVAMINI GÖR
Annemin tahlil sonuçlarında sedim:60 crp:1,16 ve rf:98,60 çıktı ne anlama geliyor

09/07/2018
Annemin tahlil sonuçlarında sedim:60 crp:1,16 ve rf:98,60 çıktı ne anlama geliyor
Cevap:
DEVAMINI GÖR
Merhaba ben 15 yasındayım allerjik astım hastasıyım bunlar kan tahlili sonuçları yardımcı olursanız sevinirim eo% 6.8 baso% 3.3 rdw 14.1 pdw 13.8 mcv 89 vitamin b12 190

09/07/2018
Merhaba ben 15 yasındayım allerjik astım hastasıyım bunlar kan tahlili sonuçları yardımcı olursanız sevinirim eo% 6.8 baso% 3.3 rdw 14.1 pdw 13.8 mcv 89 vitamin b12 190
Cevap:
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Unutkanlığın Nedeni Olan Besinler Nelerdir?
Unutkanlık; omega3 ve B12 gibi vitaminlerin eksikliğinden kaynaklanan bir durumdur
Kulak Kültürü Nedir?
Kulak; diğer dış bağlantılı organlarda olduğu gibi, enfeksiyonla karşılaşabilen bir organdır
Değişik Pozisyon, Orgazmı Kolaylaştırıyor
Değişiklik; her zaman için merak uyandıran ve dikkat çeken bir durumdadır
Gebelikte Bitki Çayı Tüketmeyin
Bitki çayları; şüphesiz pek çok hastalığın devasıdır
Alzheimmer Oluşumunda Gıda Faktörü Var mıdır?
Alzheimer; kişinin beyin fonksiyonlarının ileri derecede kullanılamayacak kadar gerilemesidir
Gaitada Gizli Kan Testi Neden Yapılır?
Dışkıda gizli kan testi; sindirim ve boşaltım sisteminde herhangi bir kanamanın olup olmadığı araştırmasının yapılmasında kullanılan testtir
Alzheimer Teşhisi 18 Yıl Öne Alınıyor
Daha önce yapılan pek çok araştırma, alzheimerin 2 yıl öncesinden saptanabileceğini kanıtlamıştır
Kan Grubu Diyeti Doğru mu?
Her gün piyasaya başka bir diyet türü çıkmaktadır
Lejyoner Hastalığı Nedir? Bulaşma Yolları Nelerdir?
Lejyoner; bir akciğer hastalığıdır
Göz Rengi Ne İfade Eder?
Göz rengi; melanin denen maddenin yoğunluğuyla alakalı bir durumdur
Fekal Transferritin Testi Nedir?
Fekal transferritin; gaitada gizli kan testi ile beraber kullanılan bir tahlildir
Göbekaltı Yağları Penisi Küçük Gösteriyor
Göbek yağları özellikle erkeklerde ciddi sorunlara sebep olmaktadır