Erkeğin Cinsellikte En Çok Zevk Aldığı 3 Nokta Nedir?

Yayın Tarihi : 2018/08/29 23:10 • Güncelleme Tarihi : 2023/12/20 13:15 •

Kadınlar gibi erkeklerin de  cinsellikte zevk aldığı  zevk noktaları vardır. Erkek partnerini memnun ve mutlu etmek isteyen kadınlar bu 3 önemli noktayı bilmelidir.

Erkeğin Cinsellikte En Çok Zevk Aldığı 3 Nokta Nedir?

Kadınlar gibi erkeklerin de  cinsellikte zevk aldığı noktaları vardır.
Erkeklerin cinsellikte en çok zevk aldığı 3 nokta nedir?

1.Frenulum: pen*sin hemen altındaki hassas bölgedir. Buraya, dokunulduğunda erkeğe kendinden geçirici bir his yaratır. Frenulum,erkeklerde  sünnet derisinin pen*sin alt kısmıyla buluştuğu noktadır.
Frenulumu pen*s başının hemen  altında yer alır. V harfine benzer ve bu şekilde ayırt edilir. Oldukça hassas bir nokta olduğundan frenulum erkeklerde boşalma ve orgazmın ana tetikleyicisidir.
Kadın frenulumu elleri veya ağzıyla ağızdan ilişki sırasında 2 türlü de uyarabilir.ağızdan ilişki sırasında bu erojen bölgeyi uyararılabilir. Yada kadın elini kullanara aşağı ve yukarı kaydırarak erkeğini uyarabilir.

2.Perine, testisler ve  anüs arasındaki deri: Özellikle bu noktaya uyarılmanın yüksek olduğu zamanlarda nazikçe ya da sert olarak sürtüldüğünde, erkeklerde  derin  bir zevk hissi oluşmaktadır. Bu  bölgedeki tüm sinir uçları nedeniyle perine, erkeklerde en güçlü erojen bölgelerden biridir. Bu noktaya her yerden ulaşmak kolaydır. Erkekler mastürbasyon sırasında bu bölgeyi kendileri bile uyarabilirler.
Kadın ağızdan ilişki sırasında veya erkeğin cinsel organını okşarken bir diğer eliyle bu bölgeye ulaşabilir. 

3.Erkeğin bir diğer zevk noktası ise  anüsten bir baş parmağı mesafe uzaklıktadır. Kolayca ulaşmak için sırtüstü yatarak bacakların karın bölgesine çekilmesi öneriliyor.
Dışarıdan bu zevk noktasını uyarmak için hayalar ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli.Nazikçe yapılan bu baskı hissi,  olgunlaşmak için epididimis kanallarına geçmeyi bekleyen spermlere de etkide bulunur.
Bu bölge erkekler için cinsellikte doruk noktası olarak bilinmektedir.

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
m************ :

Bir kaç defa erkek arkadaşımla ilişkiye girdik son girdiğimizde içimden çıkardığında boşaldığını gördük boşaldığını bu kez anlamamıştı ne olur ne olmaz diye ilk defa Ella'yı kullandım içime boşalmış olmuş bile olsa ertesi gün hapı işe yaramış mıdır?


Cevap:

İlişkiyi takiben ertesi gün hapı almanız gebelik riskini azaltacaktır.Yine de tedbiren adetinizde en az 1 haftalık bir gecikme olursa gebelik testi yaptırın.

Erkek arkadaşınızın boşaldığını anlamamasına imkan yok.En iyisi onu uyarın ve sizi durduk yere riske atmasın.

p********* :

Bugün sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik delige girisimde bulunmadik ama su anda kilodumda kan vardi peceteyle sildigimdede adet kanamasi seklinde kan geldi oturuncada yanma ve aci hissi var bunun nedeni ne? Adetime 3 gun var normalde


Cevap:

Adet başlangıcı da olabilir. Kızlık zarından gelen kanama da. Bir kadın doğum uzmanı tarafından muayene edilmelisin.

?