Kilo Problemine Farklı Çözümler

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Estetik International Zayıflama Ünitesi Direktörü Dr
Kilo Problemine Farklı Çözümler

Estetik International Zayıflama Ünitesi Direktörü Dr. Sevda Tan, çağımızın başlıca sağlık sorunlarından biri olan şişmanlık konusunda yeni bir yaklaşıma imza attı.
Dr. Tan, medikal yaklaşımın yanı sıra, eğlenerek enerji harcamak, motivasyon kazanmak ve aynı sorunu paylaşan insanların dayanışmasını sağlamak amacı ile yarattığı “Hayata Yeniden Dönüş Projesi” ile kilo verme sorununa farklı bir bakış açısı getiriyor.
Dr. Tan, Estetik International bünyesinde hayata geçirdiği bu yeni yaklaşımı, 17 Eylül Cuma günü Adapalas Oteli’nde basın mensuplarına ve tüm Bursalılara tanıtacak. Dr. Sevda Tan ve dans eğitmeni Mehmet Aldemir’in açılış dansı ile başlayacak olan etkinlik, Estetik International bünyesinde gerçekleştirilen zayıflama uygulamalarının ve elde edilen sonuçların paylaşımı ile devam edecek. Dr. Tan, etkinlikte “Hayata Yeniden Dönüş” yaklaşımı ile 70 kilo veren bir hastasını da konuk edecek.Dr. Sevda Tan, kilo problemi olan ve bu soruna çözüm isteyen tüm Bursalıları etkinliğe davet ediyor.
Dr. Tan, sağlıksız beslenme, gıdalardaki katkı maddeleri gibi nedenlerle yaygınlaşan şişmanlık sorununa çare arayan, denemediği yöntem kalmadığı hâlde yine de çare bulamayan herkesi etkinliğe çağırırdı. Dr. Tan, “Estetik International bünyesinde soruna sıra dışı bir bakış açısıyla yaklaşarak çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz ve bu yaklaşımı 17 Eylül’deki toplantımızda herkesle paylaşmak istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?