Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yayın Tarihi : 2016/01/13 12:17 • Güncelleme Tarihi : 2016/01/13 12:17 •
Topuklu ayakkabı birçok kadın için vazgeçilmezlerdenbiridir
Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Topuklu ayakkabı birçok kadın için vazgeçilmezlerdenbiridir. Öyle ki boyu uzun göstermekle birlikte kendinize olan güveniniziarttıran, kendinizden emin dik bir duruş sergilemenize yarayan eşsiz birparçadır. Ancak topuklu ayakkabıyı çok nadir kullanan ve üzerinde durmaktazorluk çeken kadınlar için bu durumu kolaylaştıracak bazı püf noktalar vardır.

Topuklu ayakkabı giymekte zorluk çekenler için engüzel yöntem dolgu topuk giymektir. Ayağınızı rahatça kavrayan ve yere temaseden yüzeyinin geniş olması sayesinde rahat bir yürüyüş elde edeceksiniz. Kalınve alçak topukları da tercih ederek rahat dengede kalmanızı sağlayacakayakkabıları kullanabilirsiniz.

İnce topuk sevenler platform ayakkabıları ve tercihegöre de bilekten bağlamalı ayakkabıları tercih etmelidirler. Çünkü buayakkabıların ön kısmında bulunan yeri sayesinde ayağınızın hissettiği eğimazalır ve bileğinizi kavradığı için ayaktan fırlama şansını da düşürür.

Ayakkabı alırken fiyat ya da güzellik önemli değildir.Rahat ettiğiniz kaliteli olmaları daha önemlidir. Ayak numaranıza uygun olanlarseçilmeli büyük ya da küçük numara alınmamalıdır. Denge problemi yaşamanızasebep olacak ayakkabıları tercih etmeniz yürüyüş ve duruş bozukluğuna sebepolacaktır.  

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?