Cocuklar çinko kan testinde 84.00 ne anlama geliyor?

Cocuklar çinko kan testinde 84.00 ne anlama geliyor?

Tahlil.Com Cevabı:

Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

 

A

DİĞER SORULAR

Esimin tahlil sonucunu yorumlayabilirmisiniz sperm miktari 42.8 ml aktif sperm miktari 14.6 ml motil

22/02/2021
Esimin tahlil sonucunu yorumlayabilirmisiniz sperm miktari 42.8 ml aktif sperm miktari 14.6 ml motil
Cevap: Tahlil.com doktorları, sperm testi sonuçlarınızı girerek tahlil sonucunuz hakkında  ön bir bilgi alabileceğin Tahlilmatik geliştirdiler.Sperm testi sonuçlarınızı ilgili alana girerek…
DEVAMINI GÖR
20 yasinda evli bayanim cocuk istemi ile kan testine yonlendirildim kan sonuclarim serbest t4=1.27 T

22/02/2021
20 yasinda evli bayanim cocuk istemi ile kan testine yonlendirildim kan sonuclarim serbest t4=1.27 T
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
COVİD hastası olan babamda Prokalsitonin (serum plazma) : 0.039 D dimer :2873 ve Üre (serum plazma) : 44 Kalsiyum (serum plazma) : 8.52 Kreatinin (serum plazma) : 0.65

20/02/2021
COVİD hastası olan babamda Prokalsitonin (serum plazma) : 0.039 D dimer :2873 ve Üre (serum plazma) : 44 Kalsiyum (serum plazma) : 8.52 Kreatinin (serum plazma) : 0.65
Cevap: En kısa sürede babanızın iyileşmesini diliyoruz. Akciğer filminde tululum olmaması iyi bir gelişme ancak akciğer tomografisi de bu konuda daha hassas bilgiler veriyor. Babanızda d dimer değerlerindeki…
DEVAMINI GÖR
Babam 56 yaşında covid e yakalandı.D dimer değeri 3500 lerde. D dimer değerinin düşmemesi tehlikeli mi?

20/02/2021
Babam 56 yaşında covid e yakalandı.D dimer değeri 3500 lerde. D dimer değerinin düşmemesi tehlikeli mi?
Cevap: Öncelikle babanıza geçmiş olsun diliyoruz.D dimer yüksekliği Covid hastalarında görülen bir durumdur.Babanız da bu nedenle d dimer yüksekliği yönünden takip altında.COVİD…
DEVAMINI GÖR
Hangi tip diabet olduğumuzu netleştirmek için hangi kan,idrar vs orneklerine bakılmalı. Tansiyon,diabet ve guatr hastalarinin duzenli olarak baktirmasi gereken tetkikler nedir

17/02/2021
Hangi tip diabet olduğumuzu netleştirmek için hangi kan,idrar vs orneklerine bakılmalı. Tansiyon,diabet ve guatr hastalarinin duzenli olarak baktirmasi gereken tetkikler nedir
Cevap: Merhaba, diyabeti 2 tipte değerlendiriyoruz.Genel olarak tanıda kullanılan tahliller benzerdir diyabette ama sizin için özetleyelim.Tip 1 Diyabette açlık kan şekerinin iki kez 126 mg/dl…
DEVAMINI GÖR
10 yaşındaki oğlumuzun perferik yaymasında %16 atipik lenfosit görüldü

17/02/2021
10 yaşındaki oğlumuzun perferik yaymasında %16 atipik lenfosit görüldü
Cevap: Merhaba, öncelikle içiniz rahat olsun.% 16 atipik lenfositoz kayda değer bir yükseklik değildir.Bu oran %40 larda, % 50 lerde olsa ckayda değer olabilir.Zaten çocuk hematoloji…
DEVAMINI GÖR
GLUKOZ 68 70 - 110 HGB 17,4 13,5 - 15,5 TSH 3,2 0,51 - 4,3 SERBEST T4 1,64 0,98 - 1,63 SERBEST T3 4,

16/02/2021
GLUKOZ 68 70 - 110 HGB 17,4 13,5 - 15,5 TSH 3,2 0,51 - 4,3 SERBEST T4 1,64 0,98 - 1,63 SERBEST T3 4,
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
Merhabalar. Ben kan tahlili yaptirdim ..sonuc beta hcg 1.20 cikti.Testi adetliyken yaptırdım.

16/02/2021
Merhabalar. Ben kan tahlili yaptirdim ..sonuc beta hcg 1.20 cikti.Testi adetliyken yaptırdım.
Cevap: Adet gören birinin doktor önermedikçe Beta HCG testi yaptırmasını önermiyoruz.Beta HCG testi gebelik şüphesinde yapılır.Adet görülmesi zaten gebelik ihtimalinin ortadan…
DEVAMINI GÖR
Cry: normal değer 00.00- tahlil sonucum 0.30 Caoxd: normal değer 00.00- tahlil sonucum 0.15 Yorumlar

16/02/2021
Cry: normal değer 00.00- tahlil sonucum 0.30 Caoxd: normal değer 00.00- tahlil sonucum 0.15 Yorumlar
Cevap: Sonuçlarınız normal. Bir sorun görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
İdrarda Ürobilinojen Yüksekliği Neden Görülür?
İdrar tahlilinde ürobilinojen görülmesi olağan bir durum değildir. İdrar tahlilinde ürobilinojen yüksekliği görüldüğünde bir çok hastalık akla gelebilir.Aşağıdaki…
Başarılı Emzirme
Emzirmeye doğumdan sonraki birkaç saat içinde başlanılmalıdır.
Tahlil Yorumlama Hizmetimiz Hakkında Önemli Bilgilendirme
Tahlil yorumlama hizmetimiz hakkında okurlarımızı bilgilendirmek istiyoruz.
Neden Sigarayı Bırakmalıyız?
Sigara kullanımı bir çok hastalığa ve ölüme neden olabilir.Sigaranın sağlık için zararlı olduğu neredeyse artık çocuk yaşlarda kafamıza kazınıyor.Bunu bile bile de bir çok…
ANA Testi Hangi Durumlarda İstenir?
ANA testi; otoimmün hastalıkların araştırılması için kullanılan bir tahlildir.
Çocuklu Eve Hayat Sığar
Korona virüs salgını boyunca durumdan en olumsuz etkilenen şüphesiz çocuklardır. Olayı tam olarak anlamasalar da; yetişkinlerdeki tedirginlik hali, normal akışın sekteye uğraması, park…
Kronik Hastalık Ne Demektir?
Dünya gündemine kabus gibi çöken korona virüs, pek çok terimi de gün yüzüne çıkarmıştır. Kronik hastalık da bu terimlerden biridir. Korona virüs,…
Hamilelik Belirtileri Ne Zaman Başlar?
Bir gebelik beklentiniz varsa, vücutta gelişen her değişimi bu şüpheyle değerlendirirsiniz. Hatta hiçbir belirti olmasa da, kişi acaba hamile kaldım mı kaygısı ile gerçekleşen,…
B12 Vitamini Eksikliğine Dikkat!
B12 vitamini suda eriyen ve fazlası idrar tarafından atılan bir vitamindir. Vücudumuzda B12 vitamini eksikliği normal bir durum değildir.Bir takım şikayetlere sebep olabilir.
Rubella (Kızamıkçık) Testi, Rubella IgM ve Rubella IgG Nedir? Rubella Testi Nasıl Yapılır?
Kızamıkçık (rubella) testi nedir?, belirtileri nelerdir?, kimler yakalanır?, kızamıkçık testi kimlere yapılır?, antikorlar nelerdir? ve daha fazlası gibi sorularınıza bu yazımızda cevap…
Göz Bebeği Çapıyla Ağrı Ölçer Cihaz
Göz bebeği; gözümüzde hissedilen duygu neticesinde büyüyüp küçülebilen bir parçasıdır.
Ebola Virüsü Nedir?
Ebola virüsü çok sık rastlanmayan fakat son zamanlarda adı sık duyduğumuz Ebola hastalığına sebep olan bir virüstür.