Sevgilimle sürtünme gibi bi ilişki yaşadık vajinamın girişine…

Sevgilimle sürtünme gibi bi ilişki yaşadık vajinamın girişine menisi gelmiş olma ihtimali var (kızlık zarım var) 3 aydır bi ilişkimiz olmadı ve ben adet oluyorum cinselliğimin üstüne 3. Kez adet oldum ama genelde 8 gün olurdu adetim geçen ay 2 gün oldu ve bu ay akıntıyla karışık aktığını gördüm şefaf akıntıyla adetim geliyodu ve ben sancı çekmem genel adetlerimde bu ay adetim çok sancılı oldu.

Tahlil.Com Cevabı:

Yaşadığınız  cinsel beraberliğin ardından arka arkaya  adet görülmüş olması hamilelik olasılığının  bulunmadığını gösterir.
Hamilelik olasılığından bahsedemeyiz  bu durumda.

Adet gören birinin neden hamile olamayacağı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tıklayınız....
 
Hala gebe olmadığınıza ikna olmuyorsanız bir kadın doğum doktoruna başvurabilirsiniz.Size gerekli bilgilendirmede bulunacaktır.

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

YORUMLAR

Sinem | 09.09.2018 10:37

Bi kız arkadaşım 3 aylık hamileydi ve adet görmüştü bu 3 ay da da kocasının annesiyle alakalı genetik bi durum söz konusuymuş sanırm bebek yatağa değil duvara yapışmış buna bağlı adeti devam etmiş böyle bi durum yaşiyor olabilir miyim lütfen cevap bekliyorum adetim son 2 aydır azaldı bu ay yine 2 gün geldi ve pembemsi bi renk ama akıntı olarakta geliyor.

Tahlil.Com | 10.09.2018 10:55
Bu konuda en doğru bilgiyi size jinekolojik muayene yapacak kadın doğum doktoru verecektir.

DİĞER SORULAR

NOTROFİL %t67,8tHt %t ( 43t- 65)rnMONOSİT%t3,4t Lt % ( 5,5- 11,7)rnEOSİNOFİL% 0,7ttLt % ( 0,9- 2,9)rnMONOSİT 0,28t L BIN/mm3

26/09/2018
NOTROFİL %t67,8tHt %t ( 43t- 65)rnMONOSİT%t3,4t Lt % ( 5,5- 11,7)rnEOSİNOFİL% 0,7ttLt % ( 0,9- 2,9)rnMONOSİT 0,28t L BIN/mm3
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Patoloji sonucu temiz çıkmasına rağmen CA 19 9 yüksek çıkması ne demektir?

25/09/2018
Patoloji sonucu temiz çıkmasına rağmen CA 19 9 yüksek çıkması ne demektir?
Cevap: CA 19 9 bir kanser antijeni diğer adıyla ise tümör marker testidir.CA 19 9 değeriniz yüksek ancak bunun yüksekliği tek başına bir kanser bulgusu olarak kabul edilmemelidir.Ancak annenizde…
DEVAMINI GÖR
Tsh : 1.82 T3: 2.12 T4 : 0.88 tahlil sonuçlarım, yorumlar mısınız?

25/09/2018
Tsh : 1.82 T3: 2.12 T4 : 0.88 tahlil sonuçlarım, yorumlar mısınız?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
Kalp agrısı icin doktora gittim D-Dimer 0.19, troponin T ise

25/09/2018
Kalp agrısı icin doktora gittim D-Dimer 0.19, troponin T ise
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
40 yaşında bayanım sedimantasyon 8 çıktı bu ne anlama geliyor?

25/09/2018
40 yaşında bayanım sedimantasyon 8 çıktı bu ne anlama geliyor?
Cevap: Sedimentasyon testiniz normal.Sorun yok.
DEVAMINI GÖR
28 yasinda bir bayanim sac dokulmesi carpinti ve sinirlilik oldugu icin tiroid testi yaptirdim bir yil once

25/09/2018
28 yasinda bir bayanim sac dokulmesi carpinti ve sinirlilik oldugu icin tiroid testi yaptirdim bir yil once
Cevap: Tahlil.com da tahlil sonuçlarınızın uzmanlarımızca sağlıklı bir şekilde yorumlanması için tahlillerinizin sonuç raporunda belirtilen normal değerlerini de yazmalısınız. Bu konuda…
DEVAMINI GÖR
 3 gün önce idrarımda kan geldi.2 gün boyunca devam etti.Ağrım yoktu.Suan normale döndü.Bugün doktora gittim test yaptı.Test sonucunda Eritrosit 12 çıktı.

24/09/2018
3 gün önce idrarımda kan geldi.2 gün boyunca devam etti.Ağrım yoktu.Suan normale döndü.Bugün doktora gittim test yaptı.Test sonucunda Eritrosit 12 çıktı.
Cevap: İdrarda rbc olması eritrosit yani kanama olduğunu gösterir. Doktorunuz bu tahlil bulgusunu, muayene bilgileri ve ilave tahliller ile birlikte değerlendirerek gerekli kararı vermelidir.Tercihen ultrason,…
DEVAMINI GÖR
Hematoloji tahlilimede üç değerim L ve H olarak işaretlenmiş rica etsem yorumlayabilirmisiniz: RBC:4,27 referans aralığı:4,7 -6 arası, Hgb:18,8 referans aralığı:13,5-18, HCT:39,6 referans aralığı:42-52.…

24/09/2018
Hematoloji tahlilimede üç değerim L ve H olarak işaretlenmiş rica etsem yorumlayabilirmisiniz: RBC:4,27 referans aralığı:4,7 -6 arası, Hgb:18,8 referans aralığı:13,5-18, HCT:39,6 referans aralığı:42-52.…
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
32 yaşındayım adetin 22 .günü progesteron tesi yaptırdım sonuç 1.72nng/mL

24/09/2018
32 yaşındayım adetin 22 .günü progesteron tesi yaptırdım sonuç 1.72nng/mL
Cevap: Bu durumda progesteron değeriniz yumurtlama olmadığını gösteriyor.
DEVAMINI GÖR
Ferrritin 177 ref :23.9-336.2 rnDemir 46 ref:37-158rnDemir bağ kap 226.3 ref:112-346rnHocam ferritin yuksek m

23/09/2018
Ferrritin 177 ref :23.9-336.2 rnDemir 46 ref:37-158rnDemir bağ kap 226.3 ref:112-346rnHocam ferritin yuksek m
Cevap: Bizlere sorduğunuz tahlilleri inceledik, Tahlil sonuçlarınız normal.Herhangi bir problem veya sorun görülmüyor tahlil sonucunuzda.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR