3 aydır bir ilişkimiz olmadı ve ben adet oluyorum cinselliğimin üstüne 3. Kez adet oldum ama genelde 8 gün olurdu adetim geçen ay 2 gün oldu ve bu ay akıntıyla karışık aktığını gördüm

Yayın Tarihi : 2018/09/08 23:57 • Güncelleme Tarihi : 2018/09/08 23:57

Sevgilimle sürtünme gibi bi ilişki yaşadık vajinamın girişine menisi gelmiş olma ihtimali var (kızlık zarım var) 3 aydır bir ilişkimiz olmadı ve ben adet oluyorum cinselliğimin üstüne 3. Kez adet oldum ama genelde 8 gün olurdu adetim geçen ay 2 gün oldu ve bu ay akıntıyla karışık aktığını gördüm şefaf akıntıyla adetim geliyodu ve ben sancı çekmem genel adetlerimde bu ay adetim çok sancılı oldu.


Tahlil.com Cevabı :

Yaşadığınız  cinsel beraberliğin ardından arka arkaya  adet görülmüş olması hamilelik olasılığının  bulunmadığını gösterir.
Hamilelik olasılığından bahsedemeyiz  bu durumda.

Adet gören birinin neden hamile olamayacağı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tıklayınız....
 
Hala gebe olmadığınıza ikna olmuyorsanız bir kadın doğum doktoruna başvurabilirsiniz.Size gerekli bilgilendirmede bulunacaktır.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 1 Adet Yorum Gelmiş
S************* :

Bi kız arkadaşım 3 aylık hamileydi ve adet görmüştü bu 3 ay da da kocasının annesiyle alakalı genetik bi durum söz konusuymuş sanırm bebek yatağa değil duvara yapışmış buna bağlı adeti devam etmiş böyle bi durum yaşiyor olabilir miyim lütfen cevap bekliyorum adetim son 2 aydır azaldı bu ay yine 2 gün geldi ve pembemsi bi renk ama akıntı olarakta geliyor.


Cevap:

Bu konuda en doğru bilgiyi size jinekolojik muayene yapacak kadın doğum doktoru verecektir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?