Facebook Sayfamızdan Daha Hızlı Cevap Alabilirsiniz

20.07.2018 07:07 | Güncelleme: 09.10.2020 11:10
Facebook Sayfamızdan Daha Hızlı Cevap Alabilirsiniz
A

Tahlil yorumlama hizmeti veren Tahlil.com'a her gün yüzlerce tahlil yorumlama başvurusu geliyor.Sitemiz editörlerince uygun bulunan sorulara cevap verme süresi ortalama 1 ile 3 gün arasındadır.
Tahlil.com'u Facebook'ta beğenmek  için tıklayınız...

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

YORUMLAR

| 18.11.2011 01:38

kasıklarım da ara ara çok ağrı oluyordu, bazen maçlardan sonra kilitlenip kalıyorum. Ede çorabı pantolonu bazen zor giyiyorum.Isınınca hissetmiyorum fazla. Doktora gittim tahlil yaptı. Sonuç aşağıdaki şekilde durum nedir sizce yorumlayabilirseniz yardımcı olursnız sevinirim..
CRP : 6.4
RP : 18
ASO : 15

| 01.11.2011 10:26

periferik yaymanın sonucunda Ö.E. çıkması ne demek? teşekkürler...

Tahlil.Com | 02.11.2011 12:58
Facebook sayfamızda sorunuz cevaplandı.
| 20.10.2011 07:06

beta hcg <7000.00 çıktı bu ne anlama geliyor hocam. cevaplarsanız çok memnun olacagım

Tahlil.Com | 21.10.2011 12:42
Sonucu kontrol edip tekrar gönderin,
| 20.10.2011 12:28

facebooktaki gizlilik ayarlarımda sıkıntı olduğu için tanıdıklarımın bu yazışmadan haberi olmamasını istediğimden dolayı buraya yazmak zorundayım.1yıldır evliyim ve korunmama rağmen gebe kalamıyorum.doktor benden kan tahlili istedi.yaptırdım ama iş sıkışıklığımdan dolayı doktora gösteremedim ve çok merak ediyorum yorumu.Tahlilimde ki değerlerim;
Total Testosteron 0.334
TSH 2.71
FSH 4.04
Lüteinleştiren Hormon (LH) 6.40
Prolaktin (PRL) 12.91
Beta HCG <0.100
24 yaşındayım ve tahlilleri yaptırdığımda reglimin son günündeydim.

Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Tahlil.Com | 20.10.2011 12:59
http://tahlil.com/tahlillerinizi-sorarken-referans-degerleri-normal-degerleri-mutlaka-yazmalisiniz/
http://tahlil.com/bayanlar-hormon-tahlillerini-gonderirken-nelere-dikkat-etmeliler/
| 16.10.2011 02:43

facede 1000 karakterden fazla yazılmadıgı icin iletimi buraya yazıyorum şimdiden özr dilerim (umarım bizi aydınlatırsınız..)

Öncelikle Merhabalar;
Ben babam için bilgi almak adına yazmaktayım yardımcı olur bilgilendirirseniz çok memnun olurum...

babamın yaşı : 56

Saglık ocağında şeker testi yaptırdık ve sonuc çıktıgında karacigerle ilgili sorun oldugunu söyledi doktor bey.
saglık ocagi test sonucları şu şekilde :

ALT 294
TRİGLİSERİD 232

bu sonucları aldıktan sonra hastaneye gittik tekrar kan tahlili yapıldı ve sonuclar 2 gün içinde şu şekilde değişti;

AST 164
ALT 467
ALP 244
GGT 1002
KOLESTROL 227
TRİGLİSERİT 186

bu sonuclardan sonra hastaneye yatırdılar babamı 5 gündür hastanede yatmakta ve 3.defa yapılan kan tahlili sonucları

AST ALT ALP normal degerlerle aralarında 30-40 deger oynamakta fakat
GGT: 654 e düşmüş

babamı ultrasona yolladılar, Ultrason sonucunda ;

" Karaciger normaldir. " (yazıyor)

Endoskopi ye girdi babam, doktor safra yollarında tıkanıklık olduğunu söyledi.
bizim korkumuz dile getirmek istemiyorum (Kötü hastalık çıkması)
acaba bu konuda bizi tam olarak aydınlatırmısınız..
Şimdiden hepinizden Allah razı olsn..

Tahlil.Com | 16.10.2011 11:30
Doktorlar gerekeni yapmışlar,ultrason bu konuda tanıda yardımcıdır.Eğer safra yollarında bir tıkanıklık varsa,cerrahi bir girişmde bulunulabilir.Bu arada kolesterol ve trigliserit değerlerinde de yükseklik var.Şeker yönünden de risk altında olabilir,bir endokrinoloji uzmanınca da değerlendirilmesinde yarar var
| 13.10.2011 11:38

beta - hCG 15000.00 mlU/ml H(0-5) bu ne demektir hocam yardımcı olurmusunuz

Tahlil.Com | 14.10.2011 06:42
Hamile olduğunuz anlamına geliyor
| 09.10.2011 11:44

anlamadığım birsey var anasayfaya yazıyorum facebook sayfasında daha hızlı cevap alabilirsiniz diyor buraya yazıyorum burdan cevap verilmiyor diyor nereye yazmalıyım ki cevap alabileyim

Tahlil.Com | 09.10.2011 12:53
Facebook sayfamızda sorunuz cevaplanmis
| 05.10.2011 12:09

benim beta HCG değerim 192,18 çıktı acaba hamilemiyim yardım edin lütfenn..

Tahlil.Com | 05.10.2011 02:13
Değeriniz yüksek.Hamile olabilirsiniz
| 27.09.2011 02:57

merhaba hocam benim adetlerim çok düzenlidir dış gebelikten önce 28 günde 1 adet oluyordum kürtajdan sonra 30 günde adet olmaya başladım bu ay adeti 3 gün gecikti belimde kasığımda ağrılar var dün kan testi yaptırdım sonuç 0.21 çıktı ama ben hala adet olmadım 23 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım acaba bu sonuç sonradan yükselir mi yoksa bi doktora gidip adet söktürücü mü almalıyım bazı insanlardan önce negatif çıkıp 10 gün falan sonra pozitif sonuç aldıklarını duydum sizce ne yapmalıyım teşekkürler

Tahlil.Com | 28.09.2011 08:02
Bu bölümde sorulan sorulara cevap verilmemektedir.Sorularınıza öncelikli cevap almak için Facebook sayfamızı tercih etmelisiniz.Sorunuzu dilerseniz beta hcg ile ilgili bölümümüze de sorabilirsiniz
| 26.09.2011 06:34

merhaba hcg sonusum 15.7 bir gün sonrada 26.5 çıktı dört gün sonra progesteron sonucum ise 23,39 çıktı doktor birşey demedi

DAHA FAZLA GÖSTER
Septopalsti Nedir?
Burun septumunun değiştirilmesi operasyonudur
Botoks ve Dolgunun Farkı Nedir?
Cilt görünümü özellikle bayanlar arasında çok önemli bir ayrıntıdır
Cilt Bakımları Hangi Yaşlarda Yapılmalı?
Cilt; kişinin dış görünüşünün en önemli parçasıdır
HACCP Nedir?
Türkçe anlamı; tehlike analizi ve kritik kontrol noktalarıdır
Obeziteyi Yenmek İçin Olumlu Cümleler Kurun
Obezite; gün geçtikce daha çok artan, kişinin yaşam kalitesini düşüren boyutlara gelmektedir
Kalp Masajı Nasıl Yapılır?
İlk yardım; her bireyin bilmesi gereken basit müdahalelerdir
Dondurmanın Sağlığımız İçin Faydalarını Biliyor musunuz?
Dondurma; süt kaynaklı lezzetli, ferahlatıcı bir besindir
Kıkırdak Cerrahisi Nasıl Yapılır?
Kıkırdak; kemik kadar sert olmayan, iskelet kasının yapısında katkısı olan yapılardır
İkiz Gebelikte Beslenme
Gebelikte beslenme; anne ve bebek sağlığı açısından çok önemlidir
Şekerli İçecekler Beyin Fonksiyonlarını Yavaşlatıyor
Şekerli içeceklerin zararlarının farkına varılmış ve son zamanlarda sıkça önlemler alınmaya başlanmıştır
Meme Protezi Nedir?
Protez; olmayan bir şeyin yerini doldurmaktır
Telefon Neden Uyku Kaçırır?
Hayatımızı gittikçe daha çok kontrolü altına alan cep telefonları televizyonlar, uykumuzu da hapsetmiş durumdalar
tahlil.com
tahlil.com
tahlil.com