1 yillik evliyim ama esimle tam bir birlesme yasayamadik esimin pen*si vajinama bir kac santim girebiliyo adet gunumde sadece 2 damla pembe bir kanama oldu

Yayın Tarihi : 2018/07/22 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2018/10/04 17:58

Merhaba 1 yillik evliyim ama esimle tam bir birlesme yasayamadik esimin pen*si vajinama bir kac santim girebiliyo adet gunumde sadece 2 damla pembe bir kanama oldu yerlesme kanamasi olabilir mi kanamadan 2 saat sonra test yaptim ama negatif cikti tum belirtilerim var adet olmadim hala hocam tekrar test yapmalimiyim?


Tahlil.com Cevabı : Öncelikle eşinizle tam birleşme yaşayamamanızın nedeni her neyse onu çözümlemeniz gerekmektedir. Sorun sizin korkularınızdan kaynaklı ise siz bir kadın d oğum doktoruna,eşinizden kaynaklı ise onun bir üroloji doktoruna başvurmanızda fayda var. 
Sorunuza gelince bu tarz ilişkilerde gebelik oluşması oldukç düşük ihtimaldir ancak yine de vajinaya sperm hücresi teması söz konusu olan durumlarda ilişki sonrası beklene  adet tarihinde gecikme yaşanması veya şüpheli kanamalarda gebelik testi yapılmasını öneriyoruz. Üstüne görme şüphesi olan durumlarda yapılan gebelik testi negatif ise kanamanın üstüne görme kanaması olmadığını gösterir. 
En başta  belirttiğim gibi bebek sahibi olma isteğiniz de var madem önce ilişkiye girememe problemini çözümlemeniz gerekmektedir. Bir yıl uzun ve bu sorunu çözmek için geç kalınmış bir süre. Bu sorun bebek sahibi olmanızı zorlaştıracağı gibi karı,koca ilişkinizi de olumsuz yönde etkileyebilir.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?