Bakireyim ve boşalma olmadı ama zevk suyundan korkuyorum gelmişse hamile miyimdir?

Yayın Tarihi : 2018/09/09 03:03 • Güncelleme Tarihi : 2018/09/09 03:03

Sevgilimle sürtünerek ilişki yaşadık.Ilk gun zevk suyu gelmesin diye elimle kapattım pen*sin ucunu fakat sonra ayakta surtunme olunca kapatamadim.4 5 gun sonra yatakta yan yana uzanırken önce arkam sonra onum dönecek şekilde surtunme oldu. Arkam donukken elimle kapadim yine.En fazla 15 saniye sürmüştür her biri.Bakireyim ve boşalma olmadı ama zevk suyundan korkuyorum gelmişse hamile miyimdir?


Tahlil.com Cevabı :

Sürtünme yoluyla ilişkilerde hamilelik ihtimali olup olmayacağına dair Tahlil.com'a yüzlerce soru geliyor.
Hemen sorunuza cevabımızı verelim.Bu tür cinsel beraberliklerde  hamilelik olasılığı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşüktür.Hatta yok denecek kadar azdır.
Ancak bu konuda bilinmesi gereken önemli nokta ise,ilişki sırasında  sperm hücrelerinin vajinaya girme ihtimalinin bulunup bulunmadığıdır.
Bu tür bir olasılıktan şüphe duyuyorsanız, en doğru davranış adet görülmesinde bir gecikme olmasının beklenmesidir.

Beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikmeyi takiben tedbir amaçlı da olsa gebelik testi yapılması uygun olacaktır.Konuya dair çok daha detaylı bilgi sahibi olmak için aşağıdaki bağlantıda yer alan bilgileri dikkatle gözden geçirmenizi öneririz.
 

 

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 1 Adet Yorum Gelmiş
E** :

Okuduğum kadarıyla zevk suyunun içinde az da olsa sperm bulunuyor. Lakin vajina içine değil çünkü içine girmesi için zevk suyunun pen*sin de içine girmesi gerekmez mi? Olan şey şu 10 15 sn zevk suyu vajina dudaklarına değdi bu hamilelik yaratır mı?


Cevap:

Erken yaşta ve cinsel konularda bilgi sahibi olmadan bu tarz  ilişki kuran okurlarımızdan sitemize bir çok soru geliyor.
Anlattığınız şekilde bir ilişki ile hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır.

Aşağıdaki bağlantıda yer alan ve hamilelik oluşumuna dair verilen bilgileri sonuna kadar dikkatle okuyup biraz olsun cinsel konularda bilgi sahibi olmanız uygun olacaktır.

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?