TSH 3.18rnFSH 5.80rnLH 8.91rnEstradiol 38rnrnAdetin 3.günü test…

TSH 3.18rnFSH 5.80rnLH 8.91rnEstradiol 38rnrnAdetin 3.günü test sonuçlarım bebek istiyorum sonuçlarımı değerlendirirmisiniz?

Tahlil.Com Cevabı:

Bilhassa kadınlar olmak üzere tüm hormon tetkik ve tahlillerinin değerlendirilip yorumlanma aşamasında yapılan testlerin referans değerleri, tahlil için kanın adetin hangi döneminde alındığı ve  yaş gibi bilgilere gerek vardır.
Hormon testi sonuçlarınıza dair Tahlil.com'a sorunuzu,  belirtilen kurallara göre  sormanız durumunda cevaplayabiliriz.

Konuya dair aşağıdaki bağlantıda  detaylı bilgi ve açaıklamaları  bulabilirsiniz.

Hormon tahlili soran bayanların okuması gereken uyarılar
 

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

Plt değerim 446 çıktı kolesterol ve ldl kolesterolumde yüksek diğer degerlerim normal hasimato hastasıyım bu değer ciddi bir durum mudur?

16/01/2019
Plt değerim 446 çıktı kolesterol ve ldl kolesterolumde yüksek diğer degerlerim normal hasimato hastasıyım bu değer ciddi bir durum mudur?
Cevap: Kolesterol  değerleri yüksek çıkmış.Bu tabii ki istenen bir durum değil.Kalp hastalıkları, damar hastalıkları gibi durumlar için kuşkusuz risk oluşturacaktır.Şeker hastalığı, metabolik…
DEVAMINI GÖR
Anti HCV (ELISA) 0,183 0 - 1 indexrnHBsAg (ELISA) 0,4931 0 - 1 indexrnAnti HIV (ELISA) 0,314 0 - 1 indexrnrnBu değerlerde normal midir?

16/01/2019
Anti HCV (ELISA) 0,183 0 - 1 indexrnHBsAg (ELISA) 0,4931 0 - 1 indexrnAnti HIV (ELISA) 0,314 0 - 1 indexrnrnBu değerlerde normal midir?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
Tahlil sonuçlarında alt 81 ast 34 çıktı.Diğer değerlerim normal. Hepatit hastalığında altnin yüksek olup astnin düşük olması gibi bir durum olabilir mi

15/01/2019
Tahlil sonuçlarında alt 81 ast 34 çıktı.Diğer değerlerim normal. Hepatit hastalığında altnin yüksek olup astnin düşük olması gibi bir durum olabilir mi
Cevap: Belirtiğiniz değerler ve testler karaciğer fonksiyonları yönünden bilgi veriyor. Karaciğer yağlanması, kullandığınız ilaçlar ilk akla gelen yükselme nedenleri.Ultrason muayenesi…
DEVAMINI GÖR
Benim ikili tarama sonucum down sendromu riski 1/24700 cıktı yorumlar mısınız?

15/01/2019
Benim ikili tarama sonucum down sendromu riski 1/24700 cıktı yorumlar mısınız?
Cevap: Yaptırdığınız ikli test sonucunuzu inceledik. İkili testte anne kanında iki hormonun (B-HCG ve PAPP-A) ölçümü yapıldığı için sonuç kağıdında bunların değerleri…
DEVAMINI GÖR
23 yaşındayım adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. prolaktin hormonu 83 mL çıktı. Diğer hormon seviyeleri normal referans aralığında çıktı.

15/01/2019
23 yaşındayım adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. prolaktin hormonu 83 mL çıktı. Diğer hormon seviyeleri normal referans aralığında çıktı.
Cevap: Prolaktin hormonu değeriniz kanda normalin üstünde  çıkmış. Bu sonuç normal değil.Prolaktin yüksekliği nedenlerine yönelik  doktorunuz ilave tahliller isteyebilir…
DEVAMINI GÖR
Tahlıl sonucunda prolaktin 12,14 ng/ml testesteron 19,21 nmol/L olarak sonuç çıktı. bu sonuçlar normal degerlerdemidir.

15/01/2019
Tahlıl sonucunda prolaktin 12,14 ng/ml testesteron 19,21 nmol/L olarak sonuç çıktı. bu sonuçlar normal degerlerdemidir.
Cevap: Prolaktin testi sonucu normal çıkmış ancak testestoron için raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki…
DEVAMINI GÖR
44 yaşındaki bir erkekte prolaktin hormonu değeri 20,94 nasıldır?

14/01/2019
44 yaşındaki bir erkekte prolaktin hormonu değeri 20,94 nasıldır?
Cevap: Sonuç raporunda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz. Tahll.com'a soru sorarken tahlillerinizin normal değerlerini de mutlaka belirtiniz....  
DEVAMINI GÖR
22 yarındayım üroljiye gittim plt deģerim 260 yazıyor bende kan pihtilaşmasi mi var sizce ve bende gebelikte var

12/01/2019
22 yarındayım üroljiye gittim plt deģerim 260 yazıyor bende kan pihtilaşmasi mi var sizce ve bende gebelikte var
Cevap: PLT değeriniz normal.Korkulacak bir durum yok.
DEVAMINI GÖR
Beta HCG 38531.0 . Beta HCG değerim boyle cikti. Kac hafta oluyor?

12/01/2019
Beta HCG 38531.0 . Beta HCG değerim boyle cikti. Kac hafta oluyor?
Cevap: Tahlil.com'un kanda Beta HCG testi sonucunu  merak eden okurları için günün her saatinde gebe olup olmadıklarını öğrenebilecekleri  bir GEBEMATİK uygulaması bulunuyor.…
DEVAMINI GÖR
 Polikistik over tanısı için hormon testi yaptırmıştım sonuçlarım ;rnrnTSH - 3.09rnESTRADİOL -16.03rnLH - 10.06rnFSH -6.88rnPROLAKTİN - 14.32

11/01/2019
Polikistik over tanısı için hormon testi yaptırmıştım sonuçlarım ;rnrnTSH - 3.09rnESTRADİOL -16.03rnLH - 10.06rnFSH -6.88rnPROLAKTİN - 14.32
Cevap: Kadın okurlarımızdan sıklıkla hormon tahlillerinin yorumlanması ve değerlendirilmesine dair Tahlil.com'a sorular geliyor.Hormon tetkiklerinin yorumu ve değerlendirilmesinde, yaptırdığınız tahlillerin…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Erkeklerde Burun Estetiği de Artık Gündemde
Erkek burnu, kadın burnundan anatomik olarak belirgin farklılıklar gösterir
Bir yaş altı bebeklere yumurta akı verirken dikkatli olunmalıdır
Yumurta, protein, başta  D vitamini olmak üzere birçok vitamin ve mineral kaynağı olarak son derece yararlı bir besindir
Kivi yemek için 6 neden
Kivi hemen her mevsimde kolaylıkla bulunan bir meyvedir
Aids Hastalığının Erken Tanısı Hastalığın Tedavisini Etkiler mi?
HIV virüsünün sebep olduğu AİDS hastalığının erken teşhisi hastalığın tedavisini olumlu yönde etkiler
Aşırı Ekmek Tüketmek Erkeklerde Kısırlığı Tetikleyebilir
Dünyada en çok kullanılan tahıllı gıdalardan biri  ekmektir
AFP (alfa feto protein) Testi Nedir?
Alfa Feto Protein testi (AFP), fetüsün karaciğeri tarafından üretilen bir proteindir
Kas Yapmak İçin Peynir Suyu İçin
Peynir suyu peynir yapımından elde edilen üründür ve birçok kişi tarafından kas yapmak için kullanılır
Hamilelikte Aşerme Nedir? Neden Aşerilir?
Aşerme, hamileliğin özellikle ilk üç ayında sıklıkla görülen bir durumdur
Doğum Sonrası Forma Nasıl Girilir ?
Hamilelik sürecinde alınan kilolar bebeğimiz dünyaya geldiğinden itibaren bizleri rahatsız etmeye başlar
Anne Sütü Neden Önemlidir?
Bebekler  için en önemli besin olan anne sütü  en doğal besinidir
Yeşil Çay Kansere Karşı Koruyucu Etki Yapabilir
Anti kanser bitkilerin başında yeşil çay gelir