Lazer Epilasyon Yaptırmada Önce Mutlaka Okuyun!

Yayın Tarihi : 2015/12/06 13:14 • Güncelleme Tarihi : 2021/08/08 20:38 •

Lazer epilasyon oldukça yaygınlaşan ve sorun olan kıllardan hemen hepsinden kurtulma yolu olarak görülen bir metottur

Lazer Epilasyon Yaptırmada Önce Mutlaka Okuyun!

Aşırı alkol fiziksel ve ruhsal sağlığı olumsuz yönde etkiler. Bu durum sağlıklı cinsel yaşantınızın da sekteye uğramasına neden olmaktadır. Fazla tüketilen alkol halsizlik, yorgunluk, cinsel isteksizlik yapabilir. Sağlık için içki tüketilmemesini, eğer tüketiliyorsa mutlaka kararında tüketilmesi gerektiğini önemle belirtiyoruz.

Alkol Vücuda Ne Yapar?

Alkol, vücutta özellikle uç beyin kısmını uyarar. Uç beyin uyarıldığında kişi; algıları kapalı hale gelir. Acıların unutuluyor sanılması da bu yüzdendir. Aslında acı sabittir ancak insan bunu algılayacak kadar aklını kullanamıyordur. Bu sebeple zihin bulanır, algı ortadan kalkar. Bu zihine verdiği zarardır. Bunun haricinde organlara verdiği zararlar da vardır.

Kişide denge kaybı, yine alkolun, vücudun denge merkezine verdiği zarardır. Alkol; asidik olduğundan dolayı geçtiği her organda tahrişe sebep olur. Ağız içinde faydalı mukozayı eritir, diş etlerine zarar verir ve renk değişimine sebep olur, dildeki tat reseptörlerine zarar verir.

Yemek borusunu yakar ve tahriş eder. Böylece boğaz yaralarına ve yutkunma zorluklarına sebep olur.

Mide, zaten asidik salgıya sahip bir organdır. Ancak bu asit, her zaman midede durmaz. Ancak dışarıdan bir besin geldiği zaman bu asit salgılanır. Bu sayede, asidin mideye zarar vermesi engellenir ve sadece besinin sindirilmesinde kullanılır. Ancak alkol tüketildiğinde, mide herhangi bir koruma yapmadan asit verilmiş olur. Bu asit de mide yüzeyinde yanmalara, yaralara ve nihayetinde ülserlere sebep olur.

Mideden çıkan maddeler ince bağırsak ve kalın bağırsağa geçerek buralardan atılır. Haliyle midede işi biten alkolde bu kısımlara uğramak zorundadır. Ancak bu kısımlar asidik değil bazik ortamlıdır. Buralardan asit geçerse, faydalı bakterileri öldürür. Bu bakterilerin olmaması, vücudun B ve K vitaminlerinin sindirilmemesine ve yenilen besinlerden maksimum faydanın sağlanamamasına sebep olur. Yani kişinin sindirim mekanizması bozulur.

Aynı zamanda alkol, cinsel organları da etkiler ve kişide kalitesiz bir cinsellik ortaya koyar.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?