Luminesce Büyüme Faktörü Nedir?

Yayın Tarihi : 2016/02/21 13:02 • Güncelleme Tarihi : 2016/02/21 13:02 •
Büyüme faktörü, kök hücrelerden elde edilmiş moleküllerdir
Luminesce Büyüme Faktörü Nedir?

Büyüme faktörü, kök hücrelerden elde edilmiş moleküllerdir. Yetişkin insan kök hücrelerinden elde edilirler.
Bu moleküller hücrelerle iletişim kurarak nasıl davranmaları gerektiğini söylerler. Bu moleküller kök hücrelerin laboratuvar ortamında şartlandırılması sonucu elde edilirler. Kök hücreler, değişik şekillerde şartlandırılmaları sonucunda, vücutta bir problem varmış gibi bu sorunu çözmeye yönelik moleküller salgılarlar.

Bu büyüme faktörlerinden biri hücrelere kolajen üretiminin arttırılmasını, bir başkası elastin üretiminin arttırılmasını, bir başkası yanık veya kesiğin tamir edilebilmesi için hücrelerin hızla çoğaltılmasını sağlar. Böylece cildinizdeki problem her ne ise, probleme yönelik iyileşme sağlar.

Bu moleküller bitkilerden, hayvanlardan yada insandan elde edilen kök hücreler şartlandırılarak elde edilebilir. Ama bitki ve hayvanlardan elde edilen büyüme faktörlerinin kullanılması, cilt problemlerinizi gidermede adaptasyon sorunu ile karşılaşabilir.

Jeunesse Global firması Luminesce cilt bakım serisi ile yetişkin kök hücrelerinden elde edilen büyüme faktörü içeren güçlü bir yaşlanma karşıtı seri sunuyor.  Cilt problemlerinin her biri için ayrı bir ürün de sunulabilirdi, ancak şanslıyız ki hepsi bir grupta toplanmış.

Luminesce Serum 200'den fazla büyüme faktörü içeriyor. Her bir büyüme faktörünün bir problemle ilişkili olduğunu varsayarsak ciltte oluşabilecek 200 den fazla problemin çözülebilmesi demektir.

Luminesce Ürünleri ile ilgili detaylı bilgileri Tahlil.com'da bulabilirsiniz.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?