York Test Yorumları : York Test Yaptıranlar Yorum Yapın,York Testi Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşın

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2023/04/06 12:13 •
York Test Yorumları : York Test Yaptıranlar Yorum Yapın,York Testi Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşın

Tahliller ve laboratuvar testleri konusunda Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sağlık sitesi Tahlil.com,
York Test hakkında yorumlarınızı bekliyor.
York Testi yaptırmak isteyen ,York Testi yaptıran veya gıda intolerans testleri hakkında görüş bildirmek isyeyen ziyaretçilerimiz aşağıdaki Yorum Ekle bölümüne görüşlerini bildirebilirler.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
a********* :

Arkadaşlar mrb.30 yaşındayım,Bir ay önce gıda intolerans testi yaptırdim.

Cilt problemim vardı, biraz düzelme oldu.miğdemde yanma vardı tamamen geçti.

Halsizlik,şişkinlik gibi sıkıntılarım kalmadı.birde. karabuğday ekmeğini istediğim yerde bulabilsem :-) teşekkürler..

******* ******* :

Ben gayet iyi hissediyorum ve çevremdeki herkese tavsiyeediyorum.

teşekkürederim


Cevap:

3 ay evvel şehir fırsatlarından kupon alıp istanbulda york testi yaptırdım ancak sahte bir yermiş dolayısıyla paramda gitti,, şimdi yeniden yaptırtmak istiyorum ancak korkuyorum.. siz bu testi nerede yaptırdınız ücreti nekadardı, ve size neler yasak olarak çıktı faydasını gördünüzmü bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum,, tşkler..

******* ******* :

Yaklaşık 10 yıldır alnımın tamamında ve başımınüzerinde kabartılı kızarıklık içeren dermatolojik sorunlar vardı. Budurum bana şiddetli rahatsızlık veriyor ve toplum içerisinde de rahatsızedici görüntüden dolayı kronik sağlık sorunum olduğu intibaını veriyordu.Dolayısı ile psikolojik durumum da bundan menfi olarak etkileniyordu. Bu dönemiçerisinde yapılan tıbbi müdahalelerin hiç birisi de yaramamıştı.



York Testi 1 ay önce yaptırdım. İntoleransım olan gıdalarıdiyetimden çıkardım ve 2 hafta içerisinde dermatolojik sorunlarım tamamengeçti. Hala inanamıyorum ve kendimi rüyada zannediyorum.



Yorktest Türkiye'ye teşekkür ediyor ve sonsuz şükranlarımısunuyorum.


Cevap:

bende yaptırmak istiyorum fiyatı yüksek geldi.nasıl yapıldığına dair bilgi verirmisinizkocaeliden

******* ******* :

Kaç senedir vücudumdaşişliklerle gezen sürekli bu şişliklerin verdiği huzursuzlukla yaşayan biriydim.nerden bilebilirdim ki süte karşı ıntolaransımınolduğunu o çok sevdiğim yemeden yatmadığım yoğurdun bana dokunduğunu. yorktest gerçekten insanlık için çok önemli birbuluş! Bu testle sağlığıma kavuşacağım aklıma gelmezdi :) KOCAELİDEN HEPİNİZESELAMLAR

******* ******* :

Gluten, maya ve ayçiçeği intoleransımvar.

Yaklaşık 1,5 aydır York testi sonucudoğrultusunda besleniyorum ve güzel sonuçlar aldım. En önemlisi öğün aralarındayaşadığım kan şekeri düşüklüğü ve ona bağlı olarak fazla atıştırma istediğikalmadı. Şişkinlik ve gaz şikayetlerim de neredeyse hiç yok. Şimdiye kadar 4kilo verdim. 2 kilo daha verebilirsem hedeflediğim kiloya ulaşmışolacağım. Testi yaptırmış olduğum için gerçekten çok memnunum.



Tekrar karşılaşmak dileğiyle..

Sevgiler,

******* ******* :

benim 12 kilo fazlam vardı. kasım ayında yaptırdığım test sonucumda mercimek, buğday ve mısır çıktı. bu gıdaları hayatımdan çıkardım ve inanılmaz bir şekilde fazla kilolarımı verdim! üstelik midemdeki yanma ve şişkinlik de azaldı. kilo ve mide problemimin mercimekden kaynaklanabileceğini hiç düşünmezdim.şuan çok rahatım. teşekkürler yorktest!!


Cevap:

aynen benimde kilo fazlalığım var aşırı şişkinlik problemim vardı bana da buğday karabiber karanfil tarçın çıktı buğdaysız hayat çok zorrr.. hamur işiler çikolataların çoğu bisküvi simit ekmek makarna şehriye bulgur vs...de buğday var.. sadece hayatınızdan çıkartmakla mı verdiniz kiloları benim1.5 ay oldu test yaptıralı ama 1kaşık buğdaylı ürün yiyebiliyrdm günlük ... 1haftadır hiç yemiyrm yasakları..bugüne kadar 1- 1.5 kilo verdim

******* ******* :

ben bundan 1 yıl evvel 120.4 kg idim. York testini yaptırdığımda İnek Sütü +4 Maya +4 ve Fındık +2 şeklinde çıktı bunları listemden çıkardım ve şuan 80.0 kg ağırlığıma döndüm . iyi ki varsın YORKTEST

******* ******* :

110-114 kg civarındaydım. Test sonuçlarına uygun beslenmeye başladıktan sonra öğün aralarında oluşan acıkma krizlerim sona erdi. Abur cubur iştahım yok oldu. Kan şekerimdeki ani düşmeler artık olmuyor, dolayısıyla elim ayağım titredi birşeyler atıştırmalıyım durumlarım yok. Yemek miktarına şimdilik aşırı bir özen göstermesem de kilomda 102 civarına geri çekildi. Çevremdekilerin dikkatini çekecek kadar şişkinliğimde azalma oldu.

******* ******* :

Dört ay önce yaptırdığım testin sonucu mayalı gıdalar, yağlı balıklar, kaju, mısır zararlı olarak belirtilmişti. Bunları hayatımdan tamamen çıkardım. Şimdi çok rahatım. Ben kabızlık, bağırsaklarımda aşırı gaz oluşu ve ödemden şikayetçiydim. Şu anda hiçbir şikayetim yok. Peynirimi ve ekmeğimi mayasız olarak kendim yapıyorum. Mısırözü yağı kullanıyordum. Onu da artık kullanmıyorum. Aynı testi eşim de yaptırdı. Ona da havuç ve yağlı balıkların dokunduğu belirtildi. Ben kış aylarında havucu hemen her yemeğin içine katardım. Eşimde sürekli bir kaşınma vardı. Bazen kol ve bacaklarında kaşınmadan dolayı yaralar oluşurdu. Havucu da hayatımızdan çıkardık. Bu kış eşim de çok rahatlamış durumda.


Cevap:

Selma hanım butesti nerede ve kaça yaptırttınız

?