Önerdiğimiz Sağlık Merkezleri

Yayın Tarihi : 2012/12/21 22:32 • Güncelleme Tarihi : 2019/04/01 00:54 •
Yeni Tahlil.com'da önerdiğimiz sağlık merkezlerini takip edebilirsiniz.
Önerdiğimiz Sağlık Merkezleri

Yeni Tahlil.com'dan bir yenilik daha.'' Önerdiğimiz Tahlil Merkezleri'' bölümümüz hizmetinizde.
Bu bölümde Tahlil.com üyelerine indirimli tahlil ve sağlık hizmeti verecek  merkezlerin bilgileri yer alacaktır.
Tahlil.com üyeleri de hizmetinden memnun kaldıkları ve diğer ziyaretçilerimize önermek istedikleri tahlil merkezlerini bu bölümde okurlarımızla yorum ekleyerek paylaşabilirler.Tıbbi Tahlil Laboratuvarları başta  olmak üzere, Tıbbi Tanı Merkezleri ve sağlık kuruluşları da hizmetlerine dair bilgileri  bu bölümde yorum olarak ekleyerek okurlarımıza ulaştırabilir.
Tahlil.com okurlarına indirimli tahlil hizmeti vermek isteyen kurumlar [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
t******** :

Merhaba 29yaşında bayanim 2yıldr 7gün süren karn agrısı ateş atakları yaşıyorm. Fmf olmadiğı düşünülüyo. Bunun dısında zaman zan sırt bel karında sıkıcı agrılar oluyor dvitamını 7ml çıktı 2ay 1er ampul kullandım orada ozaman hiç agrım yoktu d vıtamını eksıklıgı bu tarz agrı yapabılır mıd


Cevap:

Hayır, karın ağrısı ve ateş birlikte olması yeniden araştırılmalıdır, ateşin nedeninin hastanede yatırılarak araştırılmasında fayda vardır..

n******* :

Merhaba 26 yaşındayım smear testi sonucum tanı: malignite ve diplazi lehine bulgu izlenmedi enflamasyon bulgular 001 neoplastik olmayan diğer sitolojik tanılar mikroskopi:değerlendirmek için yeterli iltihaplı zemin makroskopi:1 adet yayma preparat pap ile boyandı lütfen değerlendirmisiniz


Cevap:

Sonucunuzda problem yoktur..

?